Handgemaakte juwelen…

... zijn uniek, ze worden met de hand gevormd en afgewerkt, er kunnen steeds kleine verschillen aanwezig zijn tussen de 2 oorbellen, alsook verschillen tov de foto op de website. Gelieve hier mee rekening te houden tijdens je aankoop. Mocht je toch niet tevreden zijn, contacteer me dan binnen de 7 dagen na levering en we bekijken een eventuele retour en/of nieuwe levering.

Voor het maken van de juwelen wordt gebruik gemaakt van materiaal dat vrij is van allergenen, zoals nikkel.

Leveringstermijn

Alle juwelen worden met de hand gemaakt, alsook met heel veel liefde, speciaal voor jou. De juwelen worden gemaakt in kleine oplage. Jouw bestelling wordt binnen de 2 werkdagen verzonden met B-post.

Verzending

Je gekochte juwelen worden via B-post verzonden in een enveloppe met bescherming aan de binnenzijde om een goed transport te verzekeren. Op moment van verzending, ontvangt u een bevestigingsmail, u kan op dit moment de zending traceren via B-post.

Retourneren

Handgemaakte juwelen kunnen steeds kleine verschillen hebben (tov mekaar of de foto op de website bijvoorbeeld). Ben je toch niet tevreden met je bestelling? Dat is zeer jammer . Contacteer me dan binnen de 7 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling. Buiten deze termijn worden geen klachten meer aanvaard. Ik mail je zo snel mogelijk terug omtrent het regelen van de retour en/of een nieuwe levering.

Bij retour zijn de verzendkosten voor de rekening van de koper. De retour dient te gebeuren in een beschermde verpakking. Wanneer we het retourpakket in goede staat hebben ontvangen, bezorgen wij je een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag. Er worden geen aankoopbedragen terug gestort. Wij behouden het recht voor retourzendingen en terugbetaling te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij schade aangebracht. Wanneer de geretourneerde artikelen schade oplopen door deze niet op de juiste wijze te versturen, is er geen recht op terugbetaling van de goederen.

Enkele onderhoudstips

  • Houdt je juwelen vrij van parfum, make-up, creme en schoonmaakproducte
  • Vermijd aanraking met water of zweet
  • Bewaar ze licht en stofvrij
  • Er is geen garantie op de kleur of het verkleuren van metalen onderdelen of op slijtage door het dragen van het juweel.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van MD-juwelen te faciliteren, het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Lees meer